hjem
Hent dagbogen
Børge og Inger i selskab med Liselotte
Hvorfor tage på Pilgrimsrejse?

Mange går pilgrimsvandring af religiøse grunde, for at finde sig selv og for at blive styrket i troen. Andre tager turen som en fysisk og mental udfordring - for at opleve de skiftende landskaber, møde interessante mennesker fra alverdens lande og for at sætte sig ind i den spanske kulturarv.

Som beskrevet andetsteds på hjemmesiden foretog Inger Thrane og jeg nogle fantastiske rejser til Nepal i 1998, 1999 og i 2001. På grund af maoisternes hærgen har forholdene i Nepal ændret sig til det værre. Derfor besluttede vi, at udfordringen i 2005 skulle være en pilgrimstur fra Pamplona til Santiago de Compostela. Som pensionister (Inger 65 og Børge 78 år) kunne vi tage af sted uden for højsæsonen, så vi lagde ud i Pamplona den 24. april og fløj hjem fra Santiago den 6. juni 2005.

Hele turen blevet optaget på video. Det er der blevet en film på 1 time og 20 minutter ud af. Men jeg skrev også dagbog undervejs. Den blev med Ingers assistance skrevet ren og redigeret og kan ses som en PDF-fil (917 KB), hvis du klikker her.


Sankt Jakob bag alteret i katedralen i Santiago de Compostela

Forside


Dagbogsskrivning
Opdateret den 16.4.2006